Golftur

Publiceret d. 1. jun 2022

Sæsonen flyver af sted, og inden vi får set os om, bliver det efterår igen. Hvis du kunne tænke dig at forlænge sæsonen lidt og nyde en uge i Spanien på en matchtur sammen med Johannes og undertegnede, så har du muligheden for at tage med os til Spanien fra 8. til 15. oktober 2022.

Turen går til Iberostar Royal Andalus, Cadiz. Det er et fantastisk sted, hvor vi bor 2 minutters gang fra to rigtigt gode baner, som vi skal spille. Hotellet er i den grad fantastisk og ligger lige ned til havet, og maden er helt suveræn.

Vi starter på alle spilledage ved 09-tiden, hvilket betyder, at der efter runderne er god tid til afslapning - enten ved poolen, havet eller strandbaren!

Vi skal spille 5 runder golf på turen, hvor der er en gennemgående match med gode præmier.

Ønsker du at høre mere eller tilmelde dig turen, så kontakt Andreas Thune på tlf. 6015 0060.