Junior

Velkommen til juniorgolf i Brande Golfklub
- se træningstider nedenfor!

HVAD ER JUNIORGOLF?
Juniorgolf er et boldspil for både piger og drenge og indeholder bl.a.:

♦ Konkurrence
♦ Spænding og udfordringer
♦ Kammeratskab
♦ Deltagelse i holdtræning
♦ Deltagelse i turneringer / matcher, klubarrangementer osv.

Golf er en god sport for dig - uanset om du i forvejen dyrker sport eller ej. Golfens handicapsystem er noget særligt, hvor du kan konkurrere på lige fod med dine kammerater, ligegyldigt om de er mere øvede end dig eller omvendt.

Det sociale element vægtes højt i Juniorafdelingen. Træningen tager udgangspunkt i det sociale aspekt, og i det hele taget er dette omdrejningspunktet for arbejdet med juniorerne.

Juniortræning er fastsat til bestemte tider i golfsæsonen (april-oktober), men golfanlægget er åbent hele året, ligesom der selvfølgelig kan spilles og selvtrænes ubegrænset udover de fastsatte træningstider.

UNDERVISNING
Her lægges ikke kun vægt på selve golfspillet, men også lege der med bevægelse, stabilitet, kontrol og bevidsthed er med til at styrke de egenskaber, som er grundpillerne for golfspillet.
- Der lægges vægt på leg, spænding, udfordring og godt kammeratskab.
- Der laves sociale arrangementer i årets løb, hvor de fleste vil være med forældredeltagelse.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?
Hvis du mener, at golf kunne være noget for dig, er du velkommen til at prøve 2 gange gratis træning, før du beslutter dig. Vi stiller udstyr gratis til rådighed til de første træninger.

Træning 2019 foregår til og med uge 41 (÷ juli måned)

Junior 6-17 år Tirsdag 17:00 - 18:00
Yngling 18-25 år Tirsdag 18:00 - 19:00

OBS! For at vi kan tage godt imod dig til træningen, vil vi gerne have, at du tilmelder dig til klubbens træner, Jesper Skoubo Kjeldsen på tlf. 2099 8669 eller mail kjeldsengolf@gmail.com - senest 2 dage i forvejen.

HVAD KOSTER DET?
Kontingent kan du se ved at klikke her.

Du vil få brug for dit eget udstyr (golfbag, golfvogn, jern, putter).

Mangler du udstyr, kan du kontakte klubbens træner for køb eller leje.
- HUSK, at du kan bruge dit almindelige fritidstøj til golf.

Nyttige links / data

♦ Aktiviteter i Distrikt 2 Midtjylland
  ♦ Dansk Golf Unions Juniorturnering
  ♦ Juniorudvalg