Klubhuset - Foto: Ellen Julsgaard

VELKOMMEN TIL BRANDE GOLFKLUB

Brande Golfklub blev etableret i 1994. Klubben råder over et velplejet golfanlæg med en dejlig 18 hullers bane i smukke omgivelser samt træningsanlæg med bl.a. driving range, 2 putting greens og en 6 hullers par-3 bane.
- Et moderne klubhus (indviet i april 2009) med de bedste faciliteter for klubbens medlemmer og gæster.

♦ Klik her for nærmere info vedr. CAFÉ 19.

♦ Brande Golfklub på Facebook ►

Åbningstider KONTOR - lavsæson
OBS! Kontoret er lukket fra fredag d. 16. nov. til og med mandag d. 26. nov. 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
LUKKET 09 - 13 LUKKET 09 - 13 LUKKET LUKKET LUKKET
BRANDE GOLFKLUB · Nordlundvej 87 · 7330  Brande
Tlf. 9718 2179 lokal 1 · brandegolfklub@brandegolfklub.dk

Brande Golfklub er en del af hjertestarternetværket og er i besiddelse af 2 stk. hjertestartere, som er placeret hhv. i hall'en i klubhuset og på bagrummet over for den lille parkeringsplads ved hul 6.
Donatorer af hjertestarterne:
Erhvervsklubben EBGK og Trygfonden

Hjemmeside udgivet 12. marts 2013 · Hosting: Intern1 ApS, 8210 Aarhus V · Layout: Ellen Julsgaard, Brande Golfklub