Begynder

Jesper instruerer nye golfere - Foto: Jonna Daugaard

Sæsonen er slut - på gensyn ca. 01. april 2018 ...!

Tag din golfuddannelse i Brande Golfklub!

I Brande Golfklub gør vi meget ud af at forene spil og hygge, når vi er sammen i klubben. Der vil være rig mulighed for at få nye bekendtskaber gennem begynderforløbet, idet vi træner og spiller sammen i hold, hvor alle er på samme niveau.

Det er derfor ikke nødvendigt at kende nogen. Hvis du har let til smil, gerne vil være ude i naturen og ikke mindst har lyst til at lære dette fantastiske spil at kende, så er Brande Golfklub et godt sted at starte.

Derfor glæder vi os til at se dig til følgende:
♦ Start når det passer dig - bare mød op. Vi mødes hver tirsdag kl. 10-11, tirsdag kl. 17-18 og lørdag kl. 13-14.
♦ Gruppeundervisning i hold à 8-10 deltagere hos klubbens træner og hjælpetrænere.
♦ Ubegrænset adgang til undervisning under hele forløbet.
♦ Ugentligt fællesspil på såvel lille bane som stor bane (se afsnit onsdagsmatcher nederst på siden).
♦ Du har mulighed for at øve dig, lige når det passer dig og bruge alle faciliteterne.
♦ Vi sørger for, at du under din uddannelse også får lært reglerne.

Undervisningen ...
... foregår udelukkende i grupper à 8-10 deltagere. 1 times varighed med mulighed for efterfølgende spil på den lille bane ledsaget af medlemmer fra begynderudvalget.

Hvad koster det ...?

Pris for et begynderforløb er 500 DKK, som dækker undervisning, brug af alle faciliteter samt hyggelige timer sammen med begynderudvalget og dine holdkammerater - både på den lille og den store bane.

Tilbud
Når du har taget golfuddannelsen og er klar til at erobre golfspillet sammen med familie, venner eller kollegaer, har du mulighed for at få refunderet dine 500 DKK. Det kræver blot, at du melder dig ind i klubben som fuldtidsmedlem (se mere under kontingent).

Flydende tilmelding

Vi tilbyder igen i år »flydende« tilmelding til et begynderforløb - d.v.s. at man kan starte på hvilket som helst tidspunkt i sæsonen.

Tilmelding ved fremmøde på træningsdage / -aftener eller skriftlig tilmelding med oplysning om:

♦ Navn, adresse og telefonnummer
♦ Mail-adresse
♦ Fødselsdato

Tilmeldingsblanketten mailes til formanden for begynderudvalget:
Jonna Daugaard · zachodaugaard@yahoo.dk

Yderligere informationer kan fås hos:
Jonna Daugaard på tlf. 2084 8721 eller træner Jesper Kjeldsen · tlf. 2099 8669 · kjeldsengolf@gmail.com

Træning 2017

Tirsdag Tirsdag Lørdag
10:00 - 11:00 17:00 - 18:00 13:00 - 14:00

Regelundervisning 2017

v/Villy Svinth, Dejbjerg (foregår i Café 19)
Tirsdag d. 09. maj 19:00 - 21:00
Mandag d. 12. juni 19:00 - 21:00
Tirsdag d. 22. august 19:00 - 21:00
Tilmelding ikke nødvendig - øvede spillere er også meget velkomne!

Onsdagsmatcher 2017

♦ Opstart d. 05. april kl. 17:00 - sidste dag d. 04. oktober kl. 17:00