Regionsgolf

24. juli 2020: Super Veteran B8-holdet dystede mod Skanderborg i 1/8-finalen i Kaj Lykke Golfklub.
Resultat: Skanderborg vandt 6,5-4,5
Fra v.: Jørn Sørensen, Erik Riis, Jonna Daugaard,
Kamma Bundgaard, Alfred Pedersen og Carl Thorn.
Derudover har Allan Furbo, Henning Sand, Ove Berg,
Else H. Pedersen, Kirsten Hove og Kirsten E. Pedersen spillet på holdet i år.
31. juli 2020: Senior B8-holdet dystede mod Birkemose i 1/4-finalen i Gyttegård Golfklub.
Resultat: Brande vandt 8-3 og er videre til semifinalen
Fra v.: Michael Sommer, Niels Baldur, Kirsten Storm, Ivan Henriksen, Torben B. Nygaard og Mariane Spandet.
Derudover har Kurt Madsen, Leif Andersen, Else og Lars Pedersen spillet på holdet i år.

INVITATION TIL REGIONSGOLF DANMARK 2021
Danmarks største holdturnering for klubgolfere

Det er tid for tilmelding til Regionsgolf 2021.

Tilmeld dig senest mandag d. 14/12-2020 på liste i klubhuset eller kontakt koordinator Karen Susgaard Christensen på mail b_k01@hotmail.com / tlf. 2137 9103.
- Læs hele invitationen her.

REGIONSGOLF VEST

Mere end 7.000 golfspillere på alle niveauer deltager hvert år i regionsgolf.

Regionsgolf er en holdturnering for klubgolfere, hvor det sociale aspekt er vigtigt. Der dystes for »alvor«, men det hyggelige samvær mellem spillere og hold fra forskellige klubber er bærende og »vanedannende«.

Det er vigtigt at slå fast, at det ikke drejer sig om, man er god nok? Men om man har lyst til at deltage i en turnering, hvor man møder mennesker fra andre klubber, ser andre golfbaner og sidst, men ikke mindst har et godt fællesskab.

Brande Golfklub afholder det økonomiske i at deltage i Regionsgolf Vest. Man betaler selv for transport (evt. samkørsel) samt fortæring efter matchen.

Regionsgolf er holdsport, når det er bedst. Den enkelte spiller har sin egen match, men resultatet er afgørende for holdets samlede resultat og dermed holdets samlede præstation.

Alle turneringer spilles som hulspil fra scratch. Der er »afregning« med det samme for hvert hul, der spilles. Hullet vindes, tabes eller deles, og så er et bare videre til næste hul. Det giver en hurtig og glidende afvikling af spillet.

OBS! Ønskes der mere info om Regionsgolf Vest, henvises til hjemmesiden www.rgd.dk (vælg fanen Pulje), hvor også resultaterne fra de afviklede turneringer løbende registreres.

Et hold består af 2 damer og 4 herrer, som spiller 1 damesingle, 1 mixed foursome og 3 herresingler.

Regionsgolf er inddelt i 2 turneringskategorier:

1. Vest ABCD = handicap-inddelte turneringer
♦ A-rækken: HCP   4,5 - 11,4
♦ B-rækken: HCP 11,5 - 18,4
♦ C-rækken: HCP 18,5 - 26,4
♦ D-rækken: Fra HCP 26,5

For at deltage i ABCD-turneringen skal spilleren være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.
- Der spilles ikke om op- og nedrykning.

2. Vest Senior/Veteran = alders-inddelte turneringer
♦ Senior A-, B- og C-rækken: Min. 50 år i turneringsåret.
♦ Veteran-Elite-, A-, B- og C-rækken:  Min. 60 år i turneringsåret.
♦ Super-Veteran (SV-rækken):  Min. 70 år i turneringsåret.
Der må på hvert hold benyttes op til tre spillere med professionel status.

Deltagelse i Senior A- og B-rækken sker ved kvalifikation fra den underliggende række.
- I Senior C-rækken er der fri tilmelding.

Deltagelse i Veteran-Elite, A- og B-rækken sker ved kvalifikation fra den underliggende række.
- I Veteran C-rækken er der fri tilmelding.

For nærmere info kontakt venligst:
Koordinator Karen Susgaard Christensen på mail b_k01@hotmail.com eller tlf. 2137 9103.