• Publiceret man d. 12. feb 2018

Golfsæson 2018 nærmer sig, og vi glæder os til at komme i gang ...!

• Publiceret man d. 15. jan 2018

Det er med stor glæde, at bestyrelsen i Brande Golfklub kan meddele, at der er indgået aftale med Jan Holm om ansættelse som daglig leder af Café 19.

- Jan tiltræder stillingen den 1. marts 2018.

• Publiceret tor d. 14. dec 2017

I samarbejde med det nye tøjmærke i shoppen (BACKTEE) er der til den kommende sæson nu mulighed for at købe polo og strik med klublogo til både damer og herrer.

Der vil være prøvemodeller i shoppen - så kig ud og få prøvet det nye klubtøj. Åbningstider inden jul kan ses her.

- Se tilbuddet nedenfor ...!

Jesper Skoubo Kjeldsen

• Publiceret tor d. 7. dec 2017

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag d. 20. februar 2018 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret tir d. 7. nov 2017

I vinterperioden SKAL bolden lægges op, hvilket betyder, at en bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må (uden straf) renses og SKAL herefter genplaceres på en græsforhøjning inden for et scorekort, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget. Der er FORBUD mod kørsel med buggies!
    - Ovennævnte gælder ved spil til både sommer- og vintergreens, og så længe denne meddelelse vises.

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.