• Publiceret tor d. 14. jan 2021

Nu starter et nyt kapitel for mig, og jeg ser frem til mit nye arbejde som PGA Pro i Brande Golfklub.
    BGK er min barndomsklub, og det er dejligt at være tilbage. - Jeg ser frem til min daglige gang i klubben, og jeg glæder mig til at blive en del af den videre udvikling af vores skønne golfklub.

• Publiceret ons d. 13. jan 2021

Handicapregulering er suspenderet fra den 13. januar, og det vil blive meldt ud, når det igen er muligt.

Publiceret d. 3. nov 2020
    Fra torsdag den 5. nov. og indtil videre er følgende gældende:

• Publiceret tir d. 12. jan 2021

Den 1. januar 2021 er Danmark skiftet til nyt handicapsystem. Det er et fælles system for hele verden og kaldes internationalt for World Handicap System. I Danmark kaldes det blot Handicapsystemet.

Dansk Golf Union har udarbejdet et kursusmateriale om det nye handicapsystem, hvor man også kan afprøve sin viden efter
    at have læst materialet. - Se mere her.

• Publiceret tir d. 5. jan 2021

Bestyrelsen informerer hermed om den seneste opdatering af retningslinjer for brug af Brande Golfklub og er gældende fra onsdag den 06. januar 2021.

Vi henleder opmærksomheden på, at alle skal overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og forsamlingsforbuddet fra regeringen.

- Læs retningslinjerne ved at klikke her.

• Publiceret ons d. 11. nov 2020

Fra og med fredag den 13. november 2020 vender vi golfbanen og skifter til vinterbane, så hul 1 bliver det nuværende hul 10, og det nuværende hul 1 bliver hul 10.
    OBS! Pr. 18. december 2020 og vinteren igennem er greenfee reduceret til 150 DKK.
    (Kan ikke kombineres med andre rabatordninger).

Det betyder, at golfrunden altid skal starte på det normale hul 10 (til venstre for klubhuset)!

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.