• Publiceret fre d. 24. sep 2021
    Gavebreve kommer til golfklubben i en lind strøm. Det er vi alle rigtig glade for. Pr. 24. sept. har vi modtaget 94, så mon ikke vi når de 100 senest 30. september? Der er 6 dage til deadline...!
    - Læs nederst på siden, hvordan man kan donere til Brande Golfklub.

Publiceret d. 17. sep 2021

Antallet af modtagne gavebreve stiger stiłle og roligt. Pr. 17. sept. har klubben modtaget 62.

• Publiceret man d. 30. aug 2021

Søndag d. 26. sept. kl. 10:00 er Albani sponsor for næste åbne turnering i Brande Golfklub.
    • Afvikles som single-turnering / Stableford
    • Spilles i 2 rækker (tilrettes efter endt tilmelding)

• Publiceret man d. 31. maj 2021
    Brande Golfklub bruger rigtig mange frivillige til forskellige opgaver i klubben, og vi sætter stor pris på alle jer, der giver en hånd med.

Derfor vil vi nu gøre det mere synligt, hvilke opgaver vi har brug for hjælp til. Vi benytter Unitii, som er et planlægnings- og koordineringsværktøj til frivillige opgaver.
  • Publiceret tir d. 12. jan 2021

Den 1. januar 2021 er Danmark skiftet til nyt handicapsystem. Det er et fælles system for hele verden og kaldes internationalt for World Handicap System. I Danmark kaldes det blot Handicapsystemet.

Dansk Golf Union har udarbejdet et kursusmateriale om det nye handicapsystem, hvor man også kan afprøve sin viden efter
    at have læst materialet. - Se mere her.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.