• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.

• Publiceret lør d. 21. apr 2018

Mandag d. 21. maj kl. 09:00 (2. Pinsedag) er Albani sponsor for næste åbne turnering i Brande Golfklub. Det er en parturnering, hvor spilleformen er Best Ball / Stableford.

Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
    - I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret ons d. 18. apr 2018

Fra mandag d. 30. april til og med fredag d. 04. maj vertikalskæres fairways.

- Vi beder golfspillerne om at vise hensyn til greenkeeperne, så de kan udføre deres arbejde.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret tor d. 14. dec 2017

I samarbejde med det nye tøjmærke i shoppen (BACKTEE) er der til den kommende sæson nu mulighed for at købe polo og strik med klublogo til både damer og herrer.

Der vil være prøvemodeller i shoppen - så kig ind og få prøvet det nye klubtøj.

- Se tilbuddet nedenfor ...!

Jesper Skoubo Kjeldsen