• Publiceret man d. 17. jan 2022

Køb Golfhäftet 2022 og få PLUS med gratis (værdi 199 kr.)!

Det nye år begynder med et rigtigt forspring, hvor Golfhäftets golfspillere allerede har spillet et par runder på varmere breddegrader.
    - Med Golfhäftet PLUS bliver det også endnu nemmere at besøge dine favoritter blandt Golfhäftet-banerne igen og fortsætte med at spille golf for halv greenfee. Lyder det ikke bare skønt?

• Publiceret tir d. 14. dec 2021

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag den 8. februar 2022 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

DAGSORDEN
      1.   Valg af dirigent
      2.   Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år
      3.   Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse
      4.   Forelæggelse af budget og fastsættelse af medlemskontingenter

• Publiceret man d. 6. dec 2021

Grundet vinterlige vejrforhold og dermed ofte / primært spil til vintergreens, ændres greenfeeprisen fra og med torsdag den 9. december til ½ greenfree = 175 kr.
    - Gælder så længe denne meddelelse vises.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.