• Publiceret man d. 18. maj 2020

Onsdag d. 27. maj kl. 15:00-18:00 er der WILSON Demodag på Driving Range.

- Kom og prøv WILSON’s prisvindende udstyr, hvor der på dagen også vil være nogle gode rabatter.

♦ Bestiller du dit nye sæt på dagen, får du en hybridkølle med i prisen (normalpris 1.499.-)
    ♦ Bestiller du hybrid-/fairwaykølle eller driver, får du et dusin bolde DUO PROFESSIONEL med i handlen (værdi 299.-)

• Publiceret søn d. 17. maj 2020

Bestyrelsen informerer hermed om den seneste opdatering af retningslinjer for brug af Brande Golfklub gældende fra mandag den 18. maj 2020.

Vi henleder opmærksomheden på at alle skal overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne samt forsamlingsforbuddet fra regeringen.

- Læs alle retningslinjer samt genåbning af nye aktiviteter m.m. ved at klikke her.

• Publiceret søn d. 17. maj 2020

Donationer kan gives af både private og virksomheder - alle med mulighed for skattemæssigt fradrag for bidrag til Brande Golfklub.

- De indkomne midler til Brande Golfklub går til drift og udvikling af baneanlægget.

Der er mulighed for at give donation i hele 2020, men Brande Golfklub kan blive godkendt som almengørende forening og dermed få delvis kompensation for de momsomkostninger, klubben har.

• Publiceret lør d. 16. maj 2020

Tilbring sommeren på Brande Golfbane

Lær at spille golf på 4 uger - og få livslang glæde af spillet
    Nu kan Brande Golfklub endelig slå »porten« op for at lære at spille golf i år. - Sæsonstart mandag d. 18. maj 2020.

Husk golf er for alle aldre
    Vi har medlemmer fra 8 til 89 år, der alle har sjov og glæde af spillet på hver deres niveau.

• Publiceret tir d. 12. maj 2020

Der er åben for tilmelding til årets hulspilsturnering, som spilles uden handicap over 18 huller pr. runde med max. handicaptildeling på 36.

KUN datoen for finalen er fastlagt (søndag den 23. august 2020 fra kl. 12:00) - de øvrige tidspunkter aftales indbyrdes mellem spillerne.

OBS! Afvikling af de indbyrdes matcher skal ske iht. de til enhver tid gældende COVID-19-restriktioner.

• Publiceret man d. 4. maj 2020

Igen, igen er der lavet Hole in One på hul 3.

Denne gang er det Erik Dalager fra Herning Golf Klub, der stod for mesterstykket.
    Det skete lørdag d. 02. maj 2020.

- Stort tillykke til Erik ...!