• Publiceret tir d. 20. sep 2022

Søndag d. 2. okt. kl. 09:00 er Albani sponsor for en åben turnering i Brande Golfklub.
    • Afvikles som single-turnering / Stableford
    • Spilles i 2 rækker (tilrettes efter endt tilmelding)

• Publiceret man d. 19. sep 2022

Fra mandag d. 26. til torsdag d. 29. sept. bliver greens proppet.

Man kan opleve et enkelt hul, hvor der spilles til vintergreen. Og ellers vil overfladen være en smule uens.

- Håber på jeres forståelse ...!

Hans Peter Ingvorsen
    Chefgreenkeeper

• Publiceret man d. 29. aug 2022

Fra den 30. august til og med den 31. oktober 2022 indføres følgende midlertidige lokalregel:
    »I det generelle område behandles områder med skade, forårsaget af fugle, som areal under reparation, hvorfra der er mulighed for lempelse uden straf efter Regel 16.1b«.
    - Det er tilladt at tage lempelse fra dette område ved at droppe bolden inden for 1 køllelængde fra nærmeste punkt for fuld lempelse og ikke nærmere flaget.

• Publiceret ons d. 6. jul 2022

Hjælp klubben med at få delvis momsrefusion.

Brande Golfklub har de senere år fået andel i en pulje, der er afsat til formålet. Beløbet svinger fra år til år - afhængigt af hvor mange foreninger, der søger og hvor mange penge, der er i puljen.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.