• Publiceret fre d. 18. aug 2017

Der er frit drop på steder, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret fre d. 18. aug 2017

Lørdag og søndag d. 09.-10. sept. fra kl. 08:00 afholdes der klubmesterskaber i Brande Golfklub.

SPILLEFORM
    Slagspil uden handicap (scratch) - max. handicap 36.

• Publiceret man d. 14. aug 2017

Vær med til turnering og hygge omkring afslutningen af »Made in Denmark« i Brande Golfklub søndag d. 27. august 2017 med gunstart kl. 09:00.

Det er en SINGLE-turnering (max. HCP 54), og hvis deltagerantallet er tilstrækkeligt stort, spilles der i 3 rækker:
    ♦ A-rækken = slagspil
    ♦ B- og C-rækken = stableford

• Publiceret man d. 26. jun 2017

Brande Golfklub er tilmeldt »abacus cup 2017«, som er en landsdækkende turnering og for alle klubbens fuldtids-medlemmer født i 1998 eller før (med max. HCP 42).

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.