• Publiceret ons d. 31. mar 2021

Fra torsdag den 1. april åbner golfbanen fuldt op igen.

Det betyder, at alle teesteder og greens åbnes. Der åbnes igen for handicapregulerende runder, og banen vendes tilbage til normal, hvor det oprindelige hul 1 bliver starthul.
    - Der spilles med oplæg på fairway eller kortere klippede arealer, indtil andet meldes ud.

Da banen stadig er sårbar, henleder vi opmærksomheden på følgende:

• Publiceret man d. 22. mar 2021

Bestyrelsen informerer hermed om den seneste opdatering af retningslinjer for brug af Brande Golfklub og er gældende fra mandag den 22. marts 2021.

Vi henleder opmærksomheden på, at alle skal overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og forsamlingsforbuddet fra regeringen.

- Læs retningslinjerne ved at klikke her.

• Publiceret tir d. 12. jan 2021

Den 1. januar 2021 er Danmark skiftet til nyt handicapsystem. Det er et fælles system for hele verden og kaldes internationalt for World Handicap System. I Danmark kaldes det blot Handicapsystemet.

Dansk Golf Union har udarbejdet et kursusmateriale om det nye handicapsystem, hvor man også kan afprøve sin viden efter
    at have læst materialet. - Se mere her.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.