• Publiceret søn d. 13. jun 2021

Med aftalen om udfasning af Corona-restriktioner tilrettes retningslinjerne for Brande Golfklub.

- Læs de opdaterede retningslinjer her.

• Publiceret søn d. 13. jun 2021
    Søndag d. 08. august kl. 11:00 inviterer Brande Golfklub til WineN'Fun-turnering v/Søren Rasmussen.

- Det er en parturnering, hvor spilformen er Scotch Twosome / Stableford.

Der tillades tilmelding som singlespiller. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
    I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret tor d. 10. jun 2021

Hele uge 29 (19.-25. juli) tilbyder Brande Golfklub greenfee til KUN 50 kr. pr. runde og gentager succes'en fra foregående år.

♦ Gælder IKKE blokbestillinger
    ♦ GRATIS for juniorer ifølge med en voksen
    ♦ Præmier for tættest på flaget på hul 3 og 18
    ♦ Par3-banen 25 kr.
    ♦ Menutilbud i Café 19
    ♦ Gode tilbud i Shoppen
    ♦ Servering af GRATIS kaffe/te og småkager samt saftevand ved check-in

• Publiceret tir d. 8. jun 2021

Årets 1. Hole in One skete tirsdag d. 08. juni på hul 18, hvor Aase Schou fra Brande Golfklub slog det »gyldne« slag.

Aase er go' til det med Holes in One, idet hun også i 2020 på hul 13 slog bolden i hul i 1. slag. Dengang var Aase medlem af Trehøje Golfklub.

- Stort tillykke til Aase ...!

• Publiceret man d. 31. maj 2021
    Brande Golfklub bruger rigtig mange frivillige til forskellige opgaver i klubben, og vi sætter stor pris på alle jer, der giver en hånd med.

Derfor vil vi nu gøre det mere synligt, hvilke opgaver vi har brug for hjælp til. Vi benytter Unitii, som er et planlægnings- og koordineringsværktøj til frivillige opgaver.
  • Publiceret tir d. 12. jan 2021

Den 1. januar 2021 er Danmark skiftet til nyt handicapsystem. Det er et fælles system for hele verden og kaldes internationalt for World Handicap System. I Danmark kaldes det blot Handicapsystemet.

Dansk Golf Union har udarbejdet et kursusmateriale om det nye handicapsystem, hvor man også kan afprøve sin viden efter
    at have læst materialet. - Se mere her.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.