• Publiceret lør d. 15. jun 2019
    Fra mandag d. 17. juni 2019 kl. 12:00 er der i hele jubilæumsugen masser af tilbud i shoppen.

- Se venligst nedenfor.

Udover nedenstående tilbud er der 20% rabat på ALT herretøj fra Under Armour og dametøj fra Daily.
    Tilbuddene gælder til og med søndag d. 23. juni 2019 kl. 13:00 eller så længe lager haves.
    - Åbningstider kan ses her.

• Publiceret tor d. 30. maj 2019

Midlertidig Lokalregel er forlænget til og med 30. juni 2019.

Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område - klippet til fairwayhøjde eller lavere - må spilleren tage lempelse én gang uden straf ved at placere en bold i et lempelsesområde, der har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted - én køllelængde herfra og ikke nærmere hullet.

Spilleren skal vælge et sted at placere bolden og anvende procedurerne for genplacering af en bold efter Regel 14.2b (2) og 14.2e.

• Publiceret tir d. 21. maj 2019

Brande Golfklub kan i 2019 fejre 25 års jubilæum. Det ønsker vi at fejre med forskellige aktiviteter i uge 25
    - fra mandag den 17. juni til og med lørdag den 22. juni.

Nedenfor ses en oversigt over jubilæumsugen. Ved de fleste aktiviteter er der tilmelding via GolfBox.
    - Detaljeret, udskriftsvenlig folder kan ses ved at klikke her.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.