• Publiceret tir d. 27. jun 2017

Bente Søndergaard fra Brande Golfklub har tirsdag d. 27. juni 2017 i forbindelse med Ladies Sections match lavet Hole in One på hul 3.

- Stort tillykke til Bente ...!

• Publiceret man d. 26. jun 2017

Brande Golfklub er tilmeldt »abacus cup 2017«, som er en landsdækkende turnering og for alle klubbens fuldtids-medlemmer født i 1998 eller før (med max. HCP 42).

• Publiceret tir d. 20. jun 2017

I weekenden 08.-09. juli 2017 inviterer Brande Golfklub til en 2-dages turnering.

Der spilles i 4 rækker, som opdeles i forhold til deltagerantal.
    Hertil kommer 1 juniorrække fra 12-17 år.

♦ Gode præmier i alle rækker
    ♦ Masser af hulpræmier
    ♦ Præmie for længste drive

• Publiceret man d. 29. maj 2017

Lørdag d. 01. juli 2017 er der for 7. gang Sving Kommunen Sammen. Turneringen er for fuldtids- og fleksmedlemmer i hhv. Brande, Ikast og Tullamore golfklubber. - I år står Brande Golfklub for arrangementet.

SPONSORER: Chic · Skoland · Tøjeksperten

• Publiceret ons d. 31. aug 2016

Der er frit drop på arealer, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper) / Ib Møller Pedersen (baneformand)

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.