• Publiceret tir d. 3. dec 2019

Vi håber på godt golfvejr og skyder 2020 i gang med en Nytårsmatch lørdag d. 04. januar.

♦ Gunstart kl. 11:00
    ♦ Max. HCP 54
    ♦ Spilleform: Single / Stableford i 2 lige rækker, som beregnes efter endt tilmelding

Vi må forvente, at der skal spilles til vintergreens.

• Publiceret tir d. 3. dec 2019

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag den 17. marts 2020 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret tir d. 26. nov 2019

Brande Golfklub får støtte til rekruttering af medlemmer.

- Læs mere nedenfor ...!

• Publiceret man d. 28. okt 2019

Golfbilerne er sat i vinterhi, og det er kun Baneservice, der har tilladelse til at køre på banen.

Fra og med den 18. oktober og indtil andet meldes ud, skal bolden lægges op på fairway og tættere klippede arealer.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.