• Publiceret ons d. 11. okt 2017

Boie Jensen fra Brande Golfklub lavede søndag d. 08. oktober 2017 Hole in One på hul 3.

- Stort tillykke til Boie ...!

• Publiceret man d. 9. okt 2017

Lørdag d. 28. okt. 2017 afholdes der Andematch i Brande Golfklub med Kvickly Brande som sponsor.
    - Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Scotch Twosome / Stableford.

NB! Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den
    rækkefølge, de er tilmeldt. - I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-
    tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret tor d. 14. sep 2017

Brande Golfklub har et godt tilbud til dig, som endnu ikke er fuldtidsmedlem.

Læs nærmere nedenfor ...!

Kontakt Brande Golfklub på mail eller tlf. 9718 2179 lokal 1 i åbningstiden, som kan ses under INFORMATION ►Velkommen.

BESTYRELSEN

• Publiceret fre d. 18. aug 2017

Der er frit drop på steder, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.