• Publiceret tir d. 18. feb 2020

Med udsigt til endnu mere regn er lukning af banen forlænget foreløbigt til og med søndag d. 1. marts.

Publiceret d. 13. feb 2020
    Lukning af banen er forlænget foreløbigt til og med fredag d. 21. februar.

• Publiceret tir d. 18. feb 2020

Mandag d. 6. april kl. 19:00 er der mulighed for at få en appetitvækker i Café 19 i Brande Golfklub.

Her vil Gert Rune sige »Tak for udfordringen« på en særdeles humoristisk og underholdende facon. Et foredrag, som bl.a. handler om at håndtere udfordringer, fastholde motivationen og skabe en vinderkultur. - Det bliver en uforglemmelig aften.

• Publiceret tir d. 17. dec 2019

Bestyrelsen kan hermed med glæde meddele, at Brande Golfklub pr. 01. marts 2020 har ansat Hans Peter Ingvorsen som ny chefgreenkeeper.

- Læs mere i pressemeddelelsen nedenfor ...!

Foto: Anders Quist Hermann

• Publiceret tir d. 3. dec 2019

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag den 17. marts 2020 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.