Gløggmatch

Publiceret d. 4. nov 2020
Søndag d. 29. nov. inviterer Brande Golfklub til Gløggmatch, som er årets sidste turnering.

​​​OBS! Turneringen foregår under hensyntagen til gældende COVID-19-restriktioner.
♦ Der kan max. deltage 80 spillere
♦ Der skal bæres mundbind i klubhuset (må tages af, når man har fundet »sin« stol)

Kvickly Brande er turneringens sponsor
    - klik på logoet for at gå til deres hjemmeside!

SPILFORM
Bestball / Stableford, par

NB! Der tillades tilmelding som singlespiller. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

♦ Løbende start fra kl. 10:00 fra hul 10 (hul 1 vinter)
♦ Spil i 2 rækker (beregnes efter endt tilmelding)
♦ Max. HCP = 54
♦ Servering af gløgg og æbleskiver under turneringen ved hul 18
♦ Præmieoverrækkelse vil ikke finde sted, men de heldige vindere kan afhente gevinster i sekretariatet i ugerne efter

Turneringsfee inkl. gløgg og æbleskiver
Klub- og Long Distance-medlemmer, Firkløver- og MidtVestGolf-spillere
125 DKK
Fleks- og Ikke-medlemmer
325 DKK

Spisning
Café 19 tilbyder en lækker mørbradgryde: 75 DKK

Betaling

Der er online-betaling til turneringen. Beløbet bliver opkrævet i forbindelse med tilmelding. - MobilePay er også mulig: 907606.
Hvis tilmelding eller betaling giver problemer, kontakt venligst Carin Uhde på mail c.uhde@icloud.com eller tlf. 4037 8849.

Tilmelding senest torsdag d. 26. november 2020 kl. 17:00 via GolfBox.

- Vel mødt ...!