Donation 2020

Publiceret d. 17. maj 2020

Donationer kan gives af både private og virksomheder - alle med mulighed for skattemæssigt fradrag for bidrag til Brande Golfklub.

- De indkomne midler til Brande Golfklub går til drift og udvikling af baneanlægget.

Der er mulighed for at give donation i hele 2020, men Brande Golfklub kan blive godkendt som almengørende forening og dermed få delvis kompensation for de momsomkostninger, klubben har.

For at opnå momskompensation skal vi senest den 30. september 2020 have opnået indbetaling fra min. 100 gavegivere, der hver især har doneret min. 200 kr.

Skemaet kan hentes ved at klikke her.
- Udskrives, udfyldes, skannes og sendes som vedhæftet fil i mail til: brandegolfklub@brandegolfklub.dk - eller indleveres på kontoret i åbningstiden.

TUSIND TAK FOR BIDRAGET …!