• Publiceret lør d. 26. sep 2020

Forsamlingsforbuddet på 50 personer gælder nu også for gennemførelse af generalforsamlinger. Det betyder, at der i alt kun kan deltage 50 personer den 30. september. - Bestyrelsen arbejder på en virtuel løsning til de medlemmer, der ikke får mulighed for at deltage fysisk ved generalforsamlingen.

• Publiceret lør d. 19. sep 2020

Bestyrelsen informerer hermed om den seneste opdatering af retningslinjer for brug af Brande Golfklub gældende fra lørdag den 19. september 2020.

Vi henleder opmærksomheden på, at alle skal overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne samt forsamlingsforbuddet fra regeringen.

- Læs alle retningslinjer ved at klikke her.

• Publiceret man d. 7. sep 2020

Søndag d. 04. oktober kl. 10:00 inviteres der til Afskedsturnering v/KjeldsenGolf ApS.

- Det er en par-turnering, og spilformen er Bestball / Stableford.

​​​OBS! Turneringen foregår under hensyntagen til gældende COVID-19-restriktioner. - Der kan max. deltage 80 spillere.

• Publiceret fre d. 4. sep 2020

Brande Golfklub har et godt tilbud til nye medlemmer. Betal medlemskab for 2021 nu og spil gratis resten af 2020. Læs mere nedenfor på plakaten.

- Vi glæder os til at byde nye medlemmer velkommen ...!

• Publiceret søn d. 17. maj 2020

Donationer kan gives af både private og virksomheder - alle med mulighed for skattemæssigt fradrag for bidrag til Brande Golfklub.

- De indkomne midler til Brande Golfklub går til drift og udvikling af baneanlægget.

Der er mulighed for at give donation i hele 2020, men Brande Golfklub kan blive godkendt som almengørende forening og dermed få delvis kompensation for de momsomkostninger, klubben har.

• Publiceret lør d. 16. maj 2020

Tilbring sommeren på Brande Golfbane

Lær at spille golf på 4 uger - og få livslang glæde af spillet
    Nu kan Brande Golfklub endelig slå »porten« op for at lære at spille golf i år. - Sæsonstart mandag d. 18. maj 2020.

Husk golf er for alle aldre
    Vi har medlemmer fra 8 til 89 år, der alle har sjov og glæde af spillet på hver deres niveau.