Sæsonstart

Publiceret d. 1. mar 2019

Søndag d. 07. april 2019 kl. 10:00 inviterer Brande Golfklub til Åbningsturnering, hvor KjeldsenGolf ApS v/Jesper Kjeldsen er sponsor. - Det er en par-turnering, og spilleformen er Bestball / Stableford med max. HCP 54.

Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
- I tilfælde af at der ikke tilmeldes/findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

Vi håber, der bliver tilmeldinger til 3 rækker.
OBS! Rækkerne beregnes efter endt tilmelding!

TURNERINGSFEE
Medlemmer, Firkløver- og MidtVestGolf-spillere, Long Distance- og nabomedlemmer
90 DKK
Fleksmedlemmer og ikke-medlemmer
290 DKK
SPISNING
Lækker buffet i Café 19 (bestilles og betales ved tilmelding)
110 DKK

BETALING

Der er online-betaling til turneringen. Beløbet bliver opkrævet i forbindelse med tilmelding.
- Hvis tilmelding eller betaling giver problemer, kontakt venligst Carin Uhde på tlf. 4037 8849 eller mail c.uhde@icloud.com

Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 04. april 2019 kl. 17:00 via GolfBox, hvor der findes yderligere oplysninger.

- Velkommen til Åbningsturnering ...!

Turneringsudvalget