Oprydningsdag

Publiceret d. 20. feb 2019

Lørdag den 23. marts 2019 kl. 09:00-12:30 er alle brugere af Brande Golfklub velkomne til at deltage i oprydningsdagen.
- Som optakt til sæsonstart skal der ryddes op både ude og inde i golfklubben, og vi beder derfor om din hjælp ...!

TIDSPLAN FOR OPRYDNINGSDAGEN
Kl. 09:00
Vi mødes i klubhuset, hvor arbejdsfordelingen foregår, og der gives information om de forskellige opgaver, vi skal have løst.
NB! Du, som ønsker at hjælpe med oprydning på banen, må gerne medbringe handsker og en løvrive (hvis muligt).
Kl. 12:30
Servering af suppe i Café 19.

Vi håber på god opbakning - der bliver brug for mange hænder. Jo flere vi er, desto hurtigere går det, og det er jo ganske hyggeligt.

Tilmelding på liste i klubhuset eller til kontoret på Tlf. 9718 2179 eller pr. mail: brandegolfklub@brandegolfklub.dk

- Vi glæder os til at se dig ...!

Bestyrelsen og Klubhus- / Baneudvalget