• Publiceret søn d. 12. jul 2020
    Lørdag d. 01. august kl. 11:00 inviterer Brande Golfklub til WineN'Fun-turnering v/Søren Rasmussen.

- Det er en parturnering, hvor spilformen er Scotch Twosome / Stableford.

OBS! Turneringen foregår under hensyntagen til gældende COVID-19-restriktioner.

Der tillades tilmelding som singlespiller. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.

• Publiceret tor d. 9. jul 2020

Bestyrelsen informerer hermed om den seneste opdatering af retningslinjer for brug af Brande Golfklub gældende fra torsdag den 09. juli 2020.

Vi henleder opmærksomheden på, at alle skal overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne samt forsamlingsforbuddet fra regeringen.

- Læs alle retningslinjer ved at klikke her.

• Publiceret man d. 6. jul 2020
    I samarbejde med Tysk Turistinformation, GolfTyskland.dk og en række sponsorer bliver denne turnering afholdt i 8 klubber rundt om i Danmark - bl.a. i Brande Golfklub søndag d. 19. juli 2020 kl. 09:00.
    (Skulle have været afholdt søndag d. 24. maj, hvilket ikke kunne lade sig gøre pga. COVID-19).

OBS! Turneringen foregår under hensyntagen til gældende COVID-19-restriktioner.

• Publiceret man d. 15. jun 2020

Hele uge 29 (13.-19. juli 2020) tilbyder Brande Golfklub greenfee til KUN 50 DKK pr. runde og gentager succes'en fra foregående år.

♦ Gælder IKKE blokbestillinger
    ♦ GRATIS for juniorer ifølge med en voksen
    ♦ Præmier for tættest på flaget på hul 3 og 18
    ♦ Par3-banen 25 DKK pr. runde
    ♦ Menutilbud i Café 19
    ♦ Gode tilbud i Shoppen

• Publiceret søn d. 17. maj 2020

Donationer kan gives af både private og virksomheder - alle med mulighed for skattemæssigt fradrag for bidrag til Brande Golfklub.

- De indkomne midler til Brande Golfklub går til drift og udvikling af baneanlægget.

Der er mulighed for at give donation i hele 2020, men Brande Golfklub kan blive godkendt som almengørende forening og dermed få delvis kompensation for de momsomkostninger, klubben har.

• Publiceret lør d. 16. maj 2020

Tilbring sommeren på Brande Golfbane

Lær at spille golf på 4 uger - og få livslang glæde af spillet
    Nu kan Brande Golfklub endelig slå »porten« op for at lære at spille golf i år. - Sæsonstart mandag d. 18. maj 2020.

Husk golf er for alle aldre
    Vi har medlemmer fra 8 til 89 år, der alle har sjov og glæde af spillet på hver deres niveau.