• Publiceret tor d. 18. aug 2022

SÅ SKETE DET IGEN!

Torsdag d. 18. august 2022 blev årets 7. Hole in One en realitet. Denne gang var det hul 18, der stod for tur.

Allan Schou, Herning Golf Klub, slog det flotte slag i en privat runde i selskab med to Herning-venner.

- Stort tillykke Allan ...!

• Publiceret tor d. 28. jul 2022

Der er åbnet for tilmelding til Klubmesterskaber den 27. og 28. august 2022 i GolfBox.
    Vi har i den forbindelse fornøjelsen af at præsentere nogle store nyheder, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 24. august kl. 17:00.

- Vel mødt ...!

Brande Golfklub

• Publiceret ons d. 6. jul 2022

Hjælp klubben med at få delvis momsrefusion.

Brande Golfklub har de senere år fået andel i en pulje, der er afsat til formålet. Beløbet svinger fra år til år - afhængigt af hvor mange foreninger, der søger og hvor mange penge, der er i puljen.

• Publiceret ons d. 1. jun 2022

Sæsonen flyver af sted, og inden vi får set os om, bliver det efterår igen. Hvis du kunne tænke dig at forlænge sæsonen lidt og nyde en uge i Spanien på en matchtur sammen med Johannes og undertegnede, så har du muligheden for at tage med os til Spanien fra 8. til 15. oktober 2022.

• Publiceret tor d. 28. apr 2022
    Fredag d. 16. september kl. 15:00 inviteres til ThuneGolf-turnering.

SPILFORMAT
    2-mands Texas Scramble i to rækker + indlagte konkurrencer under runden.
    Rækkerne beregnes efter endt tilmelding.

PRIS
    250 kr. pr. person inkl. mad (det er obligatorisk at spise med, hvis man deltager i turneringen).

Mexicansk buffet m/langtidsbraiseret oksekam og pulled chicken.

• Publiceret man d. 1. jun 2020

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.