• Publiceret fre d. 17. aug 2018

Shoppen holder et brag af et udsalg, der starter mandag d. 20. august kl. 12:00.

- Se tilbuddene nedenfor.

• Publiceret tor d. 16. aug 2018

Greens bliver vertidrænet og topdresset på følgende datoer: Mandag d. 20., tirsdag d. 21. og onsdag d. 22. august 2018.

Vis derfor venligst hensyn til vores greenkeepere, så de kan udføre deres arbejde.

- På forhånd tak!!

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret man d. 13. aug 2018

Lørdag d. 08. september 2018 kl. 09:00 løber næste turnering af stablen i Brande Golfklub, hvor REMA1000, SKOLAND og TØJEKSPERTEN er dagens sponsorer.

♦ Turneringsform: Stableford, single
    ♦ Max. HCP = 54
    ♦ Turneringen spilles som udgangspunkt i 3 rækker, men tilpasses efter antal tilmeldte

Klik på logoerne for at gå til deres Facebook-side!

• Publiceret søn d. 12. aug 2018

Lørdag og søndag d. 22.-23. sept. fra kl. 08:00 afholdes der klubmesterskaber i Brande Golfklub.

SPILLEFORM
    Slagspil uden handicap (scratch) - max. handicap 36.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.