• Publiceret tor d. 14. dec 2017

I samarbejde med det nye tøjmærke i shoppen (BACKTEE) er der til den kommende sæson nu mulighed for at købe polo og strik med klublogo til både damer og herrer.

Der vil være prøvemodeller i shoppen - så kig ud og få prøvet det nye klubtøj. Åbningstider inden jul kan ses her.

- Se tilbuddet nedenfor ...!

Jesper Skoubo Kjeldsen

• Publiceret tor d. 7. dec 2017

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub tirsdag d. 20. februar 2018 kl. 19:00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, Brande.

• Publiceret tir d. 28. nov 2017

Pga. det regnfulde vejr er sommergreens lukket, og så længe denne meddelelse vises.
    - Der skal derfor spilles til vintergreens (rødt flag).

HUSK, bolden skal lægges op på fairway eller tættere klippede arealer og må (uden straf) renses. SKAL herefter genplaceres på en græsforhøjning inden for et scorekort, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget.

• Publiceret ons d. 25. okt 2017

Golfbanen er i øjeblikket meget våd på flere af hullerne, og derfor skal der stilles meget skarpt på den måde, man færdes på banen.

OBS! Al færdsel med Buggies er pt. IKKE tilladt.

Tag hensyn til hvor du går:
    Færdes ikke, hvor der er fugtigt eller pløret (gå så vidt muligt på stier og i semirough).

• Publiceret fre d. 18. aug 2017

Der er frit drop på steder, som er beskadiget af gåsebillelarver (unormale overfladeforhold regel 24-2 og 25-1). Bolden må løftes og droppes inden for én køllelængde af det nærmeste punkt for lempelse, men ikke nærmere flaget.

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret søn d. 26. apr 2015

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget / bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.