• Publiceret tor d. 24. maj 2018

Lørdag d. 02. juni 2018 kl. 09:00 inviterer Brande Golfklub til Wine N'Fun-turnering.

- Det er en parturnering, hvor spilleformen er Scotch Twosome / Stableford.

Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge,
    de er tilmeldt. I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive
    optaget på startlisten.

• Publiceret tor d. 24. maj 2018

Mangler du en ny og vandtæt bag? - Så har BACKTEE et super weekendtilbud.

Begge vandtætte modeller kan købes lørdag d. 26. og søndag d. 27. maj kl. 09:00-13:00 med 33% rabat.
    NB: Shoppen er lukket fredag.

Bag med topstyring af jernene: Normalpris 2.199 kr. - i weekenden KUN 1.474 kr.

Bag med 14 rums deling: Normalpris 1.999 kr. - i weekenden KUN 1.340 kr.

- Vi ses ...!

• Publiceret tor d. 24. maj 2018

Greens bliver vertidrænet og topdresset på følgende datoer: Mandag d. 28., tirsdag d. 29. og onsdag d. 30. maj 2018.

Vis derfor venligst hensyn til vores greenkeepere, så de kan udføre deres arbejde - på forhånd tak!!

Lars Risager (chefgreenkeeper)

• Publiceret man d. 14. maj 2018

Årets første Hole in One i Brande Golfklub blev lavet mandag d. 14. maj 2018 på hul 18 af Leo Kristiansen, Gyttegård Golf Klub.

Det skete i forbindelse med Regionsgolf, hvor Brande VB11 dystede mod Gyttegård.

- Stort tillykke til Leo ...!

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.