• Publiceret tir d. 21. maj 2019

Brande Golfklub kan i 2019 fejre 25 års jubilæum. Det ønsker vi at fejre med forskellige aktiviteter i uge 25
    - fra mandag den 17. juni til og med lørdag den 22. juni.

Nedenfor ses en oversigt over jubilæumsugen. Ved de fleste aktiviteter er der tilmelding via GolfBox.
    - Detaljeret, udskriftsvenlig folder kan ses ved at klikke her.

• Publiceret tir d. 14. maj 2019

Til ansættelse hurtigst muligt søger vi en engageret medarbejder til Café 19.

- Se stillingsopslaget her.

Du er meget velkommen til at kontakte leder af Café 19 Jette Schou Larsen for yderligere oplysninger på tlf. 4177 0587 eller kasserer Kirsten Egelund Pedersen på tlf. 2144 3056.

• Publiceret tir d. 7. maj 2019
    I samarbejde med Tysk Turistinformation og GolfTyskland.dk bliver denne turnering afholdt i 8 klubber rundt om i Danmark - bl.a. i Brande Golfklub søndag d. 26. maj 2019 kl. 09:00.

Vinderholdet går videre til finalen på Seechlösschen Golfrestort, Timmerdorfer Strand i Tyskland. Her skal der dystes om titlen GolfTyskland.dk Trophy 2019 mellem de 8 par, som hver har vundet de indledende runder.

• Publiceret man d. 29. apr 2019

Gældende fra den 1. maj til og med 31. maj 2019:

Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område - klippet til fairwayhøjde eller lavere - må spilleren tage lempelse én gang uden straf ved at placere en bold i et lempelsesområde, der har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted - én køllelængde herfra og ikke nærmere hullet.

Spilleren skal vælge et sted at placere bolden og anvende procedurerne for genplacering af en bold efter Regel 14.2b (2) og 14.2e.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.