Vinterregler

Publiceret d. 1. nov 2018

I vinterperioden SKAL bolden lægges op, hvilket betyder, at en bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må (uden straf) renses og SKAL herefter genplaceres inden for én køllelængde, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget.
- Ovennævnte gælder ved spil til både sommer- og vintergreens, og så længe denne meddelelse vises.

Vinterregler 2018 / 2019 gælder fra torsdag d. 01. november 2018, og fra fredag d. 09. november spilles der fra provisoriske teesteder og til vintergreens på hhv. hul 3 og 10. - Der er INGEN handicapregulering fra 09. november 2018 og indtil ca. 01. april 2019.

BEMÆRK! Afhængigt af vejrforholdene henover vinteren kan der komme yderligere restriktioner.
- Hold derfor løbende øje med hjemmesiden.

OBS! I tilfælde af sne og rimfrost SKAL der spilles til vintergreens. Ellers bestræber vi os på, at sommergreens er åbne.
- Der adviseres med skiltning på hul 1 og hul 10, hvilke greens der på dagen spilles til.

HUSK VENLIGST ...
♦ At trykke turf på plads (både på teesteder og klippede arealer)
♦ At oprette nedslagsmærker

Al færdsel med buggies, elvogne og trolleys skal foregå hensynsfuldt og ansvarligt