Næste turnering

Publiceret d. 7. sep 2020

Søndag d. 04. oktober kl. 10:00 inviteres der til Afskedsturnering v/KjeldsenGolf ApS.

- Det er en par-turnering, og spilformen er Bestball / Stableford.

​​​OBS! Turneringen foregår under hensyntagen til gældende COVID-19-restriktioner. - Der kan max. deltage 80 spillere.

Individuelle scores på 37 stablefordpoint eller bedre vil blive handicapreguleret (ikke parrets samlede score).

Der tillades tilmelding som singlespiller. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt.
- I tilfælde af at der ikke tilmeldes/findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

♦ Der spilles i 2 rækker (beregnes efter endt tilmelding)
♦ Max. HCP 54

TURNERINGSFEE INKL. SPISNING
Klub- og Long Distance-medlemmer, Firkløver- og MidtVestGolf-spillere
200 DKK
Fleks- og Ikke-medlemmer
400 DKK

BETALING

Der er online-betaling til turneringen. Beløbet bliver opkrævet i forbindelse med tilmelding.
- Hvis tilmelding eller betaling giver problemer, kontakt venligst Carin Uhde på tlf. 4037 8849 eller mail c.uhde@icloud.com

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 02. oktober 2020 kl. 17:00 via GolfBox.

- Velkommen til Afskedsturnering ...!