Lotteri

Publiceret d. 30. jun 2019

I forbindelse med Brande Golfklubs 25 års jubilæum blev der afholdt lotteri.

Der har været en enorm interesse fra byens handlende, sponsorer og andre støttere for at bidrage med gevinster til lotteriet. Bestyrelsen er MEGET taknemlig for de mange gevinster og for den store interesse, der har været for at købe lodderne.

Salg af lodder sluttede lørdag den 22. juni kl. 12:00. Gevinsterne blev udtrukket samme dag kl. 19:30 ved festmiddagen.
♦ Lodtrækningslisten kan ses her.
♦ Gevinster skal afhentes senest den 22. august 2019 på kontoret eller i Proshoppen. HUSK at medbringe dit vinderlod.

Kent Pedersen blev den heldige vinder af hovedpræmien på
en rejse for to til Porto Santo med Primo Tours.
- Stort tillykke!!!

Stor tak til alle bidragydere, som er anført nedenfor:
Primo Tours (hovedpræmie) · Apoteket · CHIC · Gyttegård Golfklub · Handelsbanken · Hans Ulbrichsen · Hotel Dalgas
Kirsten Egelund Pedersen · KjeldsenGolf ApS, v/Jesper Skoubo Kjeldsen · Lars Pedersen, vognmand · Mariane Spandet · Matas · Neglestudio West · Partner Revision · Pejsegården · Ravns Flora · Royal Unibrew · Salon Monika
Satellite Agency v/Rasmus Pedersen · Silkeborg Uldspinderi · Skoland · Smagshuset · Smuk og Sund · Super Dæk
Sydbank · Tøjeksperten

Herunder ses de flotte gevinster ...!