FrivilligApp

Publiceret d. 31. maj 2021
Brande Golfklub bruger rigtig mange frivillige til forskellige opgaver i klubben, og vi sætter stor pris på alle jer, der giver en hånd med.

Derfor vil vi nu gøre det mere synligt, hvilke opgaver vi har brug for hjælp til. Vi benytter Unitii, som er et planlægnings- og koordineringsværktøj til frivillige opgaver. Det skal gøre det frivillige arbejde mere overskueligt ved at samle al information ét sted.

Der startes ud med boldopsamling, som er en daglig opgave i klubben, og Carsten Holt står for koordinering af dette.

Boldopsamlingen er fordelt således:
Søndag
Seniorer
Mens Section
Andreas Thune
Ladies Section
Elite-afd.
?

Men i weekender er der aldrig nogen fast til at hjælpe, og det er her, vi håber, du har lyst til at hjælpe.
Kunne du tænke dig at være frivillig i Brande Golfklub, så hjælp os ved at downloade App'en Unitii på App Store eller Google Play.

Vejledning til selve oprettelsen, og hvordan du finder »Foreningen Brande Golfklub« i App'en, kan ses her.
- Se video med Carsten ved at klikke her.

Har du spørgsmål, så kontakt Carsten på mail carsten@littlegiants.dk eller tlf. 3159 2121.