Donation

Publiceret d. 28. aug 2019

Hjælp os til at blive endnu bedre.
- Giv en gave på 200 kr., og du får automatisk fradrag i skatten.

Golfklubben kan få bedre fradrag for moms. Dermed kan vi bruge de mange penge til forbedringer i klubben.

Slutspurten går nu ind, og for at komme i betragtning til momskompensation skal golfklubben dokumentere, at man modtager gavebeløb fra mindst 100 gavegivere, der hver især har doneret min. 200 kr.

Der er pt. 28 bidragsydere, og vi mangler altså 72 bidragsydere for at kunne opnå delvis momslempelse på vores udgifter.
OBS! Pr. 17. september er vi oppe på 82 bidragsydere og mangler altså kun 18.

Bestyrelsen har besluttet, at de indkomne midler til golfklubben skal gå til forbedringsforslag fra »Golfspilleren i Centrum« - i dette tilfælde hyggemiljø på terrassen.

Vil du være med til at forbedre klubbens økonomi, kan du give et bidrag senest den 30. september 2019, så klubben opnår momslettelse for regnskabsåret 2019.

Hvordan du støtter golfklubben, kan du se nedenfor:
♦ Link til infobrev - klik her
♦ Link til donationsskema - klik her

- Vi takker på forhånd for din donation ...!