• Publiceret tor d. 13. sep 2018

Midlertidig Lokal Regel om spil med lejeforbedring for Brande Golfklub.

»En bold, der ligger på noget tætklippet areal through the green, må løftes uden straf og renses. Før bolden løftes, skal spilleren markere dens position. Efter at have løftet bolden skal spilleren placere den på et sted inden for én køllelængde og ikke nærmere hullet, fra hvor den oprindeligt lå, og som ikke er i en hazard eller på en green.

• Publiceret man d. 10. sep 2018

Søndag d. 30. sept. 2018 kl. 10:00 løber næste åbne turnering af stablen i Brande Golfklub, hvor Filskov Kro er sponsor.
    - Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Bestball / Stableford.

OBS! Der tillades tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt. - I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.