• Publiceret tir d. 13. nov 2018

Brande Golfklub afholder onsdag d. 05. dec. 2018 opdateringskurser for klubbens medlemmer om de nye golfregler, der er gældende pr. 01. januar 2019.

• Publiceret tor d. 1. nov 2018

I vinterperioden SKAL bolden lægges op, hvilket betyder, at en bold, som ligger på fairway eller tættere klippede arealer, må (uden straf) renses og SKAL herefter genplaceres inden for én køllelængde, hvorfra den blev løftet - dog ikke nærmere flaget.
    - Ovennævnte gælder ved spil til både sommer- og vintergreens, og så længe denne meddelelse vises.

• Publiceret søn d. 28. okt 2018

Søndag d. 02. dec. inviterer Brande Golfklub til Gløggmatch, som er årets sidste turnering, hvor Matas Brande er sponsor. - Det er en par-turnering, hvor spilleformen er Best Ball / Stableford.

Der tillades dog tilmelding som singlespiller til turneringen. Single-tilmeldte vil blive sat sammen i den rækkefølge, de er tilmeldt. I tilfælde af at der ikke tilmeldes / findes en spillepartner, vil den sidst single-tilmeldte ikke blive optaget på startlisten.

• Publiceret man d. 23. apr 2018

Tag en ikke-golfspiller med på Par3-banen.

Begynderudvalget og bestyrelsen i Brande Golfklub vil gerne appellere til klubbens fuldtidsmedlemmer om at være ambassadører for rekruttering af nye medlemmer.

Derfor er der mulighed for, at klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere et familiemedlem, en ven eller kollega etc. GRATIS med på en runde golf på Par3-banen.