Selskaber


Klar til fest - Foto: Ellen Julsgaard
 

SELSKABSMENUER - min. 20 personer (kun mod forudbestilling)

- Tilbuddene gælder ved arrangementer i Café 19.

Forretter

Tunmousse anrettet på salat
Spinat-/tunroulade på bund af salat, marinerede rodfrugter og brød
Tapas-tallerken m/italienske specialiteter (skinke, pølse), olivenpesto og brød
Marinerede tigerrejer m/grillet peberfrugt og tang på sprød salat, aioli og brød
Tarteletter m/høns i asparges
Rejecocktail m/brød
Lufttørret skinke m/syltet grønt og vinaigrette
Rimmet laks på sprød salat (tillæg kr. 15.-)
 

Hovedretter

Helstegt oksefilet m/stegte tomater og champignon (tillæg kr. 10.-)
- Smørdampede grøntsager, stegte krydrede petitkartofler og rødvinssauce
Kryddermarineret svinekam m/langtidsbagte grøntsager, æble- og løgkompot
- Kartofler og sovs
Stegt unghanebryst m/græsk salat (tzatziki) og grøntsagssauté
- Stegte kartoffelbåde
Gammeldaws oksesteg m/bønner og glaserede perleløg
- Kartofler og sovs samt surt og sødt
Gammeldaws flæskesteg m/rødkål og surt
- Hvide og brunede kartofler samt god flæskestegssovs
Kalvesteg stegt som vildt m/waldorfsalat, tyttebær, asier og grønt
- Hvide og brunede kartofler samt vildtsauce
Oksemørbrad m/ristede champignon og løg samt dagens grønt (tillæg kr. 20.-)
- Små ristede kartofler og rødvinssauce m/fermenterede hvidløg
Kalve- eller oksecuvette m/dagens grønt
- Halve bagte kartofler m/pesto og pebersauce

Desserter

Gulerodsdessert m/knust daim-chokolade
Ta’ selv isbuffét m/3 slags is, bær, chokoladesauce og flødeskum
Gateau Marcel (blød chokoladekage m/pernod-iscreme)
Citronfromage pyntet m/flødeskum og chokolade
Pandekager m/rørt is og appelsinsauce
1 ret (hovedret) - pr. kuvert

199.-

2 retter (forret og hovedret eller hovedret og dessert) - pr. kuvert

249.-

3 retter (forret, hovedret og dessert) - pr. kuvert

279.-

Tilkøb

 
Kaffe og te - pr. kuvert

20.-

Konfektkager - pr. kuvert

25.-

Hjemmebagte småkager - pr. kuvert

20.-

Hjemmelavet lagkage - pr. kuvert

25.-

Natmad (ved køb af menu eller buffet)

Frit valg - pr. kuvert

45.-

Mulligatawny (indisk karrysuppe) m/kylling og brød
 
Aspargessuppe m/kødboller og brød
 
Mild chili-/oksekødssuppe m/flødeost, peberfrugter, porre, løg og brød
 
Hotdog-buffet
 
Croissant m/hønsesalat og rejesalat
 
Frikadeller m/kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød
 
Biksemad m/spejlæg, rødbeder og rugbrød
 
Boller og rugbrød m/pålæg, lun leverpostej og ost
 

Café 19-buffet (min. 20 personer)

Buffet'en består af følgende:
- Rejesalat
- Quiche Lorraine (tærte med løg og bacon)
- Velhængt helstegt oksefilet
- Helstegt svinefilet m/timian og anis
- Marineret kalkunbryst på bagte urter
- Mild pebersauce
- Smørstegte kartofler m/krydderurter
- Grov kartoffelmos tilsmagt m/friske krydderurter, salt, peber og oksefond
- Spidskålssalat m/pinjekerner, fennikel og pære
- Bulgursalat m/tomater, asparges og persille
- Tomatsalat m/mozzarella, løg og olie-eddike dressing
- Ostefad m/3 slags ost og diverse toppings
- Hjemmebagt kage
- Forskelligt brød og hjemmebagt knækbrød

299.-

Vine

Husets vine (hvid-, rosé og rødvin) - pr. flaske
I øvrigt kan der tilbydes at købe vine hos WineN’Fun v/Søren Rasmussen
- Proppenge: kr. 90.- pr. flaske
- Isvand: kr. 10.- pr. kuvert (gratis ved køb af vin)

169.-

Bordopdækning

Vi tilbyder enkel og pæn bordopdækning m/enkelte blomster og er inkl. i menupriserne.
- Ønskes stofduge: kr. 15.- pr. kuvert
- Ønskes Duni Evolin-duge: kr. 10.- pr. kuvert
 
OBS! Selskabsmenu i printvenlig udgave kan ses her.
CAFÉ 19 v/Jan Holm
Nordlundvej 87 · 7330 Brande · Tlf. 9718 2179 lokal 4 · Mobil 4177 0587 · cafe19@brandegolfklub.dk
Drupal hjemmeside leveret af Intern1 ApS