Selskab


Varmrøget laks m/grønne asparges - Foto: Ellen Julsgaard
 

SELSKABSMENUER - min. 15 kuverter (kun mod forudbestilling) - pris pr. kuvert

- Tilbuddene gælder ved arrangementer i Café 19.

Forretter

Varmrøget laks m/salat, dampede grønne asparges, urtecreme og brød

62.-

Spinat-/tunroulade på bund af salat, marinerede rodfrugter og brød

62.-

Tapas-tallerken m/italienske specialiteter (skinke, pølse), olivenpesto og brød

68.-

Marinerede tigerrejer m/grillet peberfrugt og tang på sprød salat, aioli og brød

62.-

Tarteletter m/høns i asparges

50.-

Rejecocktail m/brød

52.-

Dampet laks på plukket salat, æg, rejer, krebs, asparges, kaviar, dressing og brød

62.-

Hovedretter

Helstegt oksefilet m/stegte tomater og champignon
- Smørdampede grøntsager, stegte krydrede petitkartofler og rødvinssauce

165.-

Kryddermarineret svinekam m/langtidsbagte grøntsager, æble- og løgkompot
- Kartofler og sovs

140.-

Stegt unghanebryst m/græsk salat (tzatziki) og grøntsagssauté
- Stegte kartoffelbåde

140.-

Wienerschnitzel (kalv) m/ærter, wienerdreng og agurkesalat
- Pommes sauté og smørsauce

145.-

Gammeldaws oksesteg m/bønner og glaserede perleløg
- Kartofler og sovs samt surt og sødt

145.-

Gammeldaws flæskesteg m/rødkål og surt
- Hvide og brunede kartofler samt god flæskestegssovs

140.-

Desserter (inkl. kaffe og te)

Gulerodsdessert m/knust daim-chokolade

55.-

Ta’ selv isbuffét m/3 slags is, bær, chokoladesauce og flødeskum

60.-

Gateau Marcel (blød chokoladekage m/pernod-iscreme)

65.-

Citronfromage pyntet m/flødeskum og chokolade

55.-

Pandekager m/rørt is og appelsinsauce

55.-

Øvrigt

Konfektkager - pr. kuvert

25.-

Småkager - pr. kuvert

20.-

Hjemmelavet lagkage - pr. kuvert

30.-

Natmad (ved køb af menu eller buffet)

Mulligatawny (indisk karrysuppe) m/kylling og brød

45.-

Aspargessuppe m/kødboller og brød

45.-

Mild chili-/oksekødssuppe m/flødeost, peberfrugter, porre, løg og brød

45.-

Hotdog-buffet

45.-

Croissant m/hønsesalat og rejesalat

45.-

Frikadeller m/kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød

55.-

Biksemad m/spejlæg, rødbeder og rugbrød

55.-

Boller og rugbrød m/pålæg, lun leverpostej og ost

55.-

Café 19-buffet

Buffet'en består af følgende:
- Ovnbagt laks m/æg, rejer, asparges og krebs
- Quiche Lorraine (tærte med løg og bacon)
- Velhængt helstegt oksefilet
- Helstegt svinefilet m/timian og anis
- Marineret kalkunbryst på bagte urter
- Mild pebersauce
- Svampesauce
- Smørstegte kartofler m/krydderurter
- Grov kartoffelmos tilsmagt m/friske krydderurter, salt, peber og oksefond
- Spidskålssalat m/pinjekerner, fennikel og pære
- Mix salat
- Bulgursalat m/tomater, asparges og persille
- Tomatsalat m/mozzarella, løg og olie-eddike dressing
- Ostefad m/3 slags ost og diverse toppings
- Hjemmebagt kage
- Forskelligt brød og hjemmebagt knækbrød

299.-

Vine

Husets vine (hvid-, rosé og rødvin) - pr. flaske
I øvrigt kan der tilbydes at købe vine hos WineN’Fun v/Søren Rasmussen
- Proppenge 90.- pr. flaske
- Isvand 10.- pr. kuvert (gratis ved køb af vin)

169.-

Bordopdækning

Vi tilbyder enkel og pæn bordopdækning m/enkelte blomster og er inkl. i menupriserne.
- Ønskes blomsterdekorationer: Pris efter nærmere aftale    
- Ønskes stofduge: 80.- pr. dug
 
OBS! Selskabsmenu i printvenlig udgave kan ses her.
CAFÉ 19 v/Jan Holm
Nordlundvej 87 · 7330 Brande · Tlf. 9718 2179 lokal 4 · Mobil 4177 0587 · cafe19@brandegolfklub.dk
Drupal hjemmeside leveret af Intern1 ApS