Selskab


Varmrøget laks m/grønne asparges - Foto: Ellen Julsgaard
 

SELSKABSMENUER - min. 15 kuverter (kun mod forudbestilling) - pris pr. kuvert

- Tilbuddene gælder ved arrangementer i Café 19.

Forretter

Varmrøget laks med salat, dampede grønne asparges, urtecreme
- Spinatbrød

62.-

Gratineret hellefisk på bund af salat og marinerede rodfrugter
- Hjemmebagt brød

58.-

Tapas-tallerken m/italienske specialiteter (skinke, pølse) og olivenpesto
- Hjemmebagt brød

68.-

Marinerede tigerrejer, grillet peberfrugt og rødløg på sprød salat m/aioli
- Hjemmebagt brød

58.-

Tarteletter
- Med høns i asparges

50.-

Rejecocktail
- Hjemmebagt brød

52.-

Hovedretter

Filet af dansk ungkvæg m/stegte tomater og champignon
- Smørdampede grønsager, stegte krydrede petitkartofler og rødvinssauce

155.-

Kryddermarineret svinekam m/langtidsbagte grønsager, æble- og løgkompot
- Kartofler og sovs

125.-

Stegt unghanebryst m/græsk salat (tzatziki)
- Stegte kartoffelbåde

125.-

Wienerschnitzel (kalv) m/ærter, wienerdreng og agurkesalat
- Pommes sauté og smørsauce

145.-

Gammeldags oksesteg m/bønner og glaserede perleløg
- Kartofler og sovs samt surt og sødt

145.-

Desserter

Marengslagkage m/vaniljeis, flødeskum, bær og chokolade
- Serveres m/hindbærcoulis

50.-

Tiramisu

50.-

Desserttallerken: Panna cotta m/hindbær, marengs- / citrontærte
- Kaffe/amaretto-is og friske bær

60.-

Chokoladesoufflé m/vaniljeis, abrikoser, blåbær og hindbærcoulis

58.-

Citronfromage m/flødeskum - pyntet m/chokolade

50.-

Crêpes suzette m/rørt is og appelsinsauce

50.-

Kaffe

25.-

Konfektkager

25.-

Småkager

20.-

Hjemmelavet lagkage

30.-

Natmad (ved køb af menu eller buffet)

Indonesisk rejesuppe serveres m/hjemmebagt brød

45.-

Aspargessuppe m/kødboller og hjemmebagt brød

45.-

Gullaschsuppe m/hjemmebagt brød

45.-

Hotdog-buffet

45.-

Landgangsbrød

45.-

Croissant m/hønsesalat og rejesalat

45.-

Frikadeller m/kold kartoffelsalat, rødbeder og rugbrød

55.-

Biksemad m/spejlæg, rødbeder og rugbrød

55.-

Boller og rugbrød m/pålæg, lun leverpostej og ost

55.-

Vine

Husets vine (hvid-, rosé og rødvin) - pr. flaske
Der kan tilbydes at købe vin hos WineN’Fun v/Søren Rasmussen eller selv medbringe.
- Proppenge 85.- pr. flaske
- Isvand 10.- pr. kuvert (gratis ved køb af vin)

159.-

Bordopdækning

Vi tilbyder enkel og pæn bordopdækning m/enkelte blomster og er inkl. i menupriserne.
- Ønskes blomsterdekorationer: Pris efter nærmere aftale    
- Ønskes stofduge: 50.- pr. dug
 

 

CAFÉ 19
Nordlundvej 87 · 7330 Brande · Tlf. 9718 2179 lokal 4 · Mobil 4177 0587 · cafe19@brandegolfklub.dk
Drupal hjemmeside leveret af Intern1 ApS