MidtVestGolf 2022

SÅDAN FÅR DU ET MidtVestGolf-MEDLEMSKAB 2022

- Der er 2 valgmuligheder:

1.
Ved henvendelse på kontoret mod betaling af 650 kr. (Dankort eller MobilePay 907 606).

2.
Ved overførsel af 650 kr. til klubbens konto: 7621 4200412 Handelsbanken, Brande - med angivelse af »MidtVestGolf« og medlemsnummer.

MidtVestGolf ...

... er et samarbejde mellem Brande Golfklub, Ikast Golf Club og Trehøje Golfklub, hvor alle fuldtidsmedlemmer kan erhverve sig fri spilleret i alle tre klubber. Formålet er at skabe merværdi til klubbernes medlemmer.

MidtVestGolf giver fri adgang til klubbernes golfbaner samt deltagelse i alle åbne turneringer, på den enkelte klubs medlemsvilkår. Der arbejdes desuden på, at hver klub afholder en årlig turnering, som er målrettet indehavere af MidtVestGolf i de tre klubber.

På 18 huls-banen i Brande, Ikast og Trehøje
Man skal altid sørge for at booke tid på GolfBox samt sikre, at tiden bliver bekræftet på GolfBox. Man bekræfter på samme måde som i sin hjemmeklub.

MidtVestGolf giver også ret til spil på klubbernes øvrige baner. I Brande er det en 6-hullers Par3 bane. I Ikast er det Tullamore samt en 9-huls pay and play bane og i Trehøje er det Øst-Sløjfen, der er en 9-huls bane og her kan der også bookes tid på golfbox.

Man kan kun deltage i Klubber i Klubben i egen hjemmeklub.

De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de respektive klubbers fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe MidtVestGolf.

Hvis et medlem skifter medlemskab fra en af de tre klubber til en af de andre, indføres der en karenstid på et år på køb af MidtVestGolf, med mindre medlemmet bor tættere på den nye klub. Karenstiden tæller fra tidspunktet for indmeldelsen i den nye klub.

I 2022 koster MidtVestGolf 650 kr. pr. spiller.
De 200 kr. går direkte til hjemmeklubben, og de 450 kr. fordeles mellem de tre klubber efter antallet af bestilte runder opgjort på GolfBox. Opgørelse foretages af klubbernes administration pr. 31. dec.

MidtVestGolf er personligt og må alene anvendes af køberen.

Spillere, der har købt MidtVestGolf, registreres på Golfbox. Bagtag anvendes ikke.

MidtVestGolf for 2022 kan købes i medlemmets egen klub fra 15. september 2021 og giver derved mulighed for gratis spil i resten af 2021 samt hele 2022.

Denne aftale er gældende fra 15. september 2021 og skal genforhandles inden 1. juni 2022, hvor det igen skal drøftes, om karenstid er nødvendig.

Opdateret pr. 10. september 2021/ej