MidtVestGolf

MidtVestGolf ...

er et samarbejde mellem Brande Golfklub, Ikast Golf Klub og Trehøje Golfklub, hvor alle fuldtidsmedlemmer kan erhverve sig fri spilleret i alle tre klubber.

MidtVestGolf-medlemskab giver fri adgang til klubbernes golfbaner samt deltagelse i alle åbne turneringer på den enkelte klubs medlemsvilkår. Der arbejdes desuden på, at hver klub afholder en årlig turnering, som er målrettet indehavere af MidtVestGolf-medlemskabet i de tre klubber.

På 18 huls banen i Brande, Ikast og Trehøje:
Man skal altid sørge for at booke tid på GolfBox samt sikre, at tiden bliver bekræftet på GolfBox. Man bekræfter på samme måde som i sin hjemmeklub.

MidtVestGolf-medlemskabet giver også ret til spil på klubbernes øvrige baner. I Brande er det en 6-hullers Par3-bane. I Ikast er det en 9-huls pay and play-bane, og i Trehøje er det Øst-Sløjfen, der en 9-huls bane, og her kan der også bookes tid på GolfBox.

OBS! Man kan kun deltage i »Klub i klubben« i egen hjemmeklub.

De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de respektive klubbers fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe MidtVestGolf-medlemskab.

Medlemmerne kan frit skifte klub og samtidig købe et MidtVestGolf-medlemskab, hvis bopælsadressen er nærmere den pågældende klub.

MidtVestGolf-medlemskab koster i 2018 DKK 600 pr. fuldtidsmedlem. DKK 100 går direkte til hjemmeklubben, og DKK 500 fordeles mellem de tre klubber efter antallet af bestilte runder opgjort på GolfBox.

BEMÆRK! Der udleveres ikke længere »MidtVestGolf-kort«. Man skal derimod altid have et »bagtag« placeret synligt på sin golfbag.

Offentliggjort d. 31. august 2016 / Revideret 13.december 2017 af EJ.