MidtVestGolf

MidtVestGolf ...

er et samarbejde mellem Brande Golfklub, Ikast Tullamore Golf Club og Trehøje Golfklub, hvor alle fuldtidsmedlemmer kan erhverve sig fri spilleret i alle tre klubber.

MidtVestGolf giver fri adgang til klubbernes golfbaner, samt deltagelse i alle åbne turneringer, på den enkelte klubs medlemsvilkår. Der arbejdes desuden på, at hver klub afholder en årlig turnering, som er målrettet indehavere af MidtVestGolf i de tre klubber.

På 18 huls banen i Brande, Ikast Tullamore og Trehøje:
Man skal altid sørge for at booke tid på GolfBox samt sikre, at tiden bliver bekræftet på GolfBox. Man bekræfter på samme måde som i sin hjemmeklub.

MidtVestGolf giver også ret til spil på klubbernes øvrige baner. I Brande er det en 6-hullers Par3 bane.
I Ikast er det en 9-hullers pay and play bane, og i Trehøje er det Øst-Sløjfen, der er en 9-huls bane, og her kan der også bookes tid på golfbox. MidtVestGolf giver også ret til at spille i Tullamore.

OBS! Man kan kun deltage i Klub-i-klubben i egen hjemmeklub.

De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de respektive klubbers fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe MidtVestGolf.

Hvis et medlem skifter medlemskab fra en af de tre klubber til en af de andre, indføres der en karenstid på et år på køb af MidtVestGolf, med mindre medlemmet bor tættere på den nye klub. Karenstiden tæller fra indmeldelsestidspunktet i den nye klub.

MidtVestGolf koster i 2019 Kr. 600,00 pr. spiller.
De 150 kr. går direkte til hjemmeklubben, og de 450 kr. fordeles mellem de tre klubber efter antallet af bestilte runder opgjort på golfbox. Opgørelse foretages af klubbernes administration pr. 31. dec.

MidtVestGolf er personligt og må alene anvendes af køberen. Spillere der har købt MidtVestGolf registreres på Golfbox.
- Bagtag anvendes ikke i 2019.

MidtVestGolf kan købes i medlemmets egen klub fra 13. november 2018 og giver derved mulighed for gratis spil i resten af 2018 samt hele 2019.

Denne aftale er gældende for resten af 2018 og 2019, og aftalen skal genforhandles inden 1. september 2019, hvor det igen skal drøftes om karenstid er nødvendigt.

Opdateret pr. 13. november 2018/ej