MidtVestGolf

MidtVestGolf ...

er et samarbejde mellem Brande Golfklub, Ikast Golf Klub og Trehøje Golfklub, hvor alle fuldtidsmedlemmer kan erhverve sig fri spilleret i alle tre klubber.

MidtVestGolf-kortet giver fri adgang til klubbernes golfbaner samt deltagelse i alle åbne turneringer på den enkelte klubs medlemsvilkår. Der arbejdes desuden på, at hver klub afholder en årlig turnering, som er målrettet indehavere af MidtVestGolf-kortet i de tre klubber.

På 18 huls banen i Brande, Ikast og Trehøje:
Man skal altid sørge for at booke tid på GolfBox samt sikre, at tiden bliver bekræftet på GolfBox. Man bekræfter på samme måde som i sin hjemmeklub.

MidtVestGolf-kortet giver også ret til spil på klubbernes øvrige baner. I Brande er det en 6-hullers Par3-bane. I Ikast er det en 9-huls pay and play-bane, og i Trehøje er det Øst-Sløjfen, der en 9-huls bane, og her kan der også bookes tid på GolfBox.

OBS! Man kan kun deltage i »Klub i klubben« i egen hjemmeklub.

De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de respektive klubbers fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe MidtVestGolf-kortet.

Hvis et medlem skifter medlemskab fra en af de tre klubber til en af de andre, indføres der en karenstid på et år på køb af MidtVestGolf-kortet, med mindre medlemmet bor tættere på den nye klub. Karenstiden tæller fra indmeldelses-tidspunktet i den nye klub.

MidtVestGolf-kortet koster i 2017 DKK 600 pr. fuldtidsmedlem. DKK 100 går direkte til hjemmeklubben, og DKK 500 fordeles mellem de tre klubber efter antallet af bestilte runder opgjort på GolfBox.

MidtVestGolf-kortet er personligt og må alene anvendes af køberen.
♦ Kortet forsynes med medlemmets navn og DGU-Nr.
♦ Kortet skal altid bæres synligt på golfbag under spil på banerne.

MidtVestGolf-kortet kan købes i medlemmets egen klub fra den 1. september 2016 og giver derved mulighed for op til 4 måneders ekstra spil for samme pris.

Denne aftale er gældende for resten af 2016 og i 2017, og aftalen skal genforhandles inden den 1. september 2017, hvor det bl.a. skal drøftes, om karenstid er nødvendig.

Offentliggjort d. 31. august 2016